in

11 kivágott jelenet a híres filmekből, amik nagyban befolyásolták volna a cselekményüket

A filmek forgatása közben sokkal több jelenetet készítenek, mint amennyi végül a nézők elé kerül. Egyes jeleneteket a producerek és a rendezők egyszerűen kihagynak a film végső változatából, mivel túl hosszúak, fölöslegesek, vagy épp ellenkezőleg, esetleg túlságosan árulkodóak a film cselekményére nézve. Ez nagy kár, mivel néhány ilyen jelenet rendkívül érdekes.

Szerencsére azonban sok törölt jelenet szivárog ki az internetre minden nagyobb film esetében, melyek egy kis keresgélés után könnyedén megtalálhatók. A Liked.hu-nál most 11 ilyen törölt jelenetet gyűjtöttünk össze, amit szívesen láttunk volna a filmekben.

1 Pókember 2 (2004)

Törölt jelenet: JJ Jameson, a Daily Bugle főszerkesztője felvesz egy Pókember jelmezt, amit előtte Peter Parker dobott ki, és ebben ugrál az irodájában.

2 Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. (2010)

Törölt jelenet: Ron figyeli, ahogy Victor Krum és Hermione táncol, az arckifejezése pedig rendkívül sokatmondó.

3 A bolygó neve: Halál (1986)

Törölt jelenet: Ellen Ripley 57 évvel az első film eseménye után talál egy fényképet a lányáról, Amandáról, aki 10 éves volt, amikor az édesanyja elrepült a Nostromo űrhajóval. Kiderült, hogy a jelenben Amanda két évvel ezelőtt, 66 éves korában hunyt el.

A képen látható hölgy egyébként Sigourney Weaver édesanyja , Elizabeth Inglis, vagyis a színésznő lánya a filmben a saját édesanyja volt.

4 Mindörökké Batman (1995)

Törölt jelenet: Bruce Wayne egy hatalmas denevérrel találkozik, amely a főszereplő félelmeit szimbolizálja.

5 X-Men: Az elsők (2011)

Törölt jelenet: Charles Xavier, más néven X professzor épp az egyik hősnőnek, Angel Salvadore-nak mutatja meg a képességeit, miközben Magneto ül mellette női ruhában és parókában. Rendkívül szórakoztató jelenet!

6 Gyűrűk Ura: A király visszatér (2003)

Törölt jelenet: Szaruon angyali Annatarként jelenik meg az utolsó csata során.

Teljes bejegyzés megtekintése:

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.