in

14 új nyomozós film, ami segít félretenni a problémákat és tesztelni a detektív képességeidet

  Egy jó nyomozós történet nemcsak magával ragadja, hanem gondolkodásra is készteti a közönséget. A legkiválóbb rendezők el tudják érni, hogy a szereplőkkel együtt gondolkodjunk, és a logikánkat felhasználva igyekezzünk kitalálni, hogy vajon milyen irányba alakul majd a történet. A végén pedig nagyon érdekes tud lenni összehasonlítani a forgatókönyvírók és rendezők elképzeléseit a sajátunkkal.

  [quads id=2]

  A Liked.hu-nál mostn olyan detektív filmeket és tévésorozatokat gyűjtöttünk össze, melyek 2020-ban vagy 2021-ben jelentek meg, a különleges és izgalmas történeteik pedig garantáltan bárkit lázba hoznak.

  1. 14 Az ártatlan / El inocente, spanyol (2021)


   Fiatalkorában Mateo egy gondatlanságból elkövetett bűncselekmény miatt börtönbe kerül. Amikor kiszabadul, új életet kezd a szeretet és a család reményében. Megismeri álmai nőjét, aki lélekben is közel áll hozzá, ám egy nap, amikor a nő üzleti útra indul, Mateo furcsa üzenetet kap. Ez az SMS aztán szörnyű események sorozatát indítja el, és mint kiderül, a szeretett felesége, Olívia, egyáltalán nem az a személy, akinek álcázta magát.

   • IMDb besorolás - 8
  2. 13 Hívások / Calls, francia-amerikai (2021)


   Ezt az új francia tévésorozatot nagyon szokatlan formában forgatták: minden epizód egy-egy telefonbeszélgetés hangfelvétele. Mindegyik felvételen bekövetkezik egy pillanat, ami után többé semmi sem lesz már ugyanaz, és ami után a beszélgetőpartnereknek együtt, közösen kell megoldást találniuk a problémákra.

   • IMDb besorolás - 7.8

   [quads id=5]

  3. 12 The Silencing, amerikai-kanadai (2020)


   Egy titokzatos és nehéz sorsú férfi költözik a város melletti erdőbe. Nem sokkal később erőszakos bűncselekmények kezdődnek, a férfi pedig a helyi rendőrséggel összefogva, közösen próbálja felgöngyölíteni az ügyeket. A történetet tovább bonyolítja, hogy a férfi gyanítani kezdi, hogy nagy valószínűséggel a mostani gyilkosságokért felelős ember volt az, aki néhány évvel korábban a lányát is elrabolta.

   • IMDb besorolás - 6.2
  4. 11 Cherry: Az elveszett ártatlanság, amerikai (2021)


   Egy katonai orvos visszatér a polgári életbe a harcmezőről. Hamar rádöbben, hogy a békés élet nem egyszerű - poszttraumás szindróma lesz rajta úrrá, mely megakadályozza, hogy rendes, boldog ember legyen. Mivel korábban a bűncselekmények az életének szerves részét képezték, ezért a főszereplő úgy dönt, hogy nem szokványos módon próbál meg javítani az anyagi helyzetén.

   • IMDb besorolás - 6.6
  5. 10 A kívülálló, amerikai (2020)


   A főszereplőt bűncselekménnyel vádolják, és minden bizonyíték rá mutat. Egy kivételével: a biztonsági kamerák felvételei megerősítik, hogy egy teljesen más helyen tartózkodott a bűncselekmény elkövetésekor. Az ügyben nyomozó rendőr természetfeletti dologra kezd gyanakodni, de vajon tényleg így van?

   • IMDb besorolás - 7.8

   [quads id=7]

  6. 9 Interrogation, amerikai (2020)


   A sorozat készítői szokatlan formulát kínálnak a nézőknek: ennek a sorozatnak az epizódjai ugyanis bármilyen sorrendben megtekinthetők. Célszerű azonban a végére hagyni az utolsó epizódot, mivel ekkora ér össze a történet a fejekben.

   Eric-et 20 év börtönre ítélték, ám fellebbezése ellenére nem csökkentették a büntetést. A sorozat készítői arra kérik a nézőket, hogy hallgassák meg a kihallgatásokat, illetve Eric barátainak véleményét és az újságírók beszámolóit, majd maguk döntsék el: bűnös-e vagy sem.

   • IMDb besorolás - 7.4
  7. 8 Üres ember / The Empty Man, amerikai-dél-afrikai (2020)


   Egy tinédzser lány eltűnését vizsgálva a helyi nyomozó egy furcsa szektára bukkan, melynek tagjai megszállottan keresik a kapcsolatot egy természetfölötti entitással - az Üres emberrel. De vajon tényleg létezik ez a misztikus lény vagy csak az emberek őrültek meg?

   • IMDb besorolás - 6.1

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

  hirdetes

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.