in

19 éttermi alkalmazott bebizonyította, hogy az éttermekben sosem unalmas az élet

Az éttermekben elfogyasztott finom ételek mögött valójában rengeteg izgalmas történet áll, melyet csak a szakácsok és felszolgálók ismerhetnek. Az éttermek konyhája egy külön univerzum, és csak néhányan merik elmesélni, hogy mennyi minden történik addig a háttérben, míg a finom fogások végül a vendégek asztalára kerülnek.

Liked.hu-nál emeljük kalapunkat a most következő éttermi dolgozók előtt, akik különféle okból kifolyólag, de úgy döntöttek, hogy megmutatják a világnak azt az oldalt, amit ritkán ismerhetnek a vendégek.

1 ,,Amikor neked kell nyitnod az éttermet, miután a tulaj előző nap bezárta.”

2 ,,Amikor 10-kor zártok és negyed 11-kor jön egy ilyen.”

Jól átsült porterhouse steak, töltött csirke, jól átsült bárányborda, jól átsült tomahawk steak.

3 ,,A szakácsunk tegnap megvágta magát és szabadnapot kellett kivennie. Ma reggel az ő történetéből okulva, a maximális biztonságot szem előtt tartva kezdtünk el dolgozni.”

4 ,,Nem sok, de a miénk! Hosszú évek kemény munkája után végre nekünk is van egy saját konyhánk / éttermünk.”

5 ,,Mindenki adott bele, hogy vehessünk egy profi kést a szakácsunknak, aki történetesen a világ legkedvesebb embere.”

6 ,,Mindig emlékezz arra, hogy honnan jöttél. Az első kép 9 évvel ezelőtt készült, amikor konyhai segédnek álltam és mosogattam, a másik pedig ma. Soha ne becsüld le magad!”

7 ,,A Fantából szirupot csináltam és kicsit felturbóztam ezt az opera-szeletet, csakhogy ”Az operaház Fantája” nevet adhassam neki az étlapon.”

8 ,,Nem értettem, hogy miért tart olyan sokáig, amíg a felszolgálók behozzák a rendelést.”

9 ,,A kollégám új napszemüvege leesett a fejéről és néhány másodpercet a fritőzben töltött.”

10 ,,Hiányzik az éttermi élet, ezért a tésztát már otthon is egy műanyag tálból eszem a mosogató fölött állva.”

Teljes bejegyzés megtekintése:

What do you think?