in

21 ember, akik nagyon szeretnék kitörölni ezt a napot az életükből

Minden nap találkozunk olyan dolgokkal, melyek egy pillanat alatt képesek elrontani a hangulatunkat: reggeli forgalmi dugó, végtelen sorok a szupermarketekben, hétvégi programokat sutba döntő rossz idő, és még sorolhatnám. Ezek azonban legalább olyan problémák, melyekre többé-kevésbé fel tudunk készülni mentálisan. Akadnak azonban olyan helyzetek, amikor egyáltalán nem számítunk rá, hogy kegyetlenül piszkos trükköket vet be ellenünk az élet, de néha mégis megtörténik.

Liked.hu-nál nagyra értékeljük a most következő internetezőket, akik minden kudarc ellenére úgy döntöttek, hogy megosztják történeteiket a közösségi oldalakon, hogy legalább mások egy jót szórakozhassanak a balszerencséjükön.

1 ,,A feleségem minden ételt ugyanúgy, alufóliába csomagolva tesz be a hűtőszekrénybe. Ma szendvics helyett egy darab nyers húst hoztam be magammal a munkahelyemre.”

reddit

2 ,,Fűnyírás közben a gép bekapott egy követ, és kilőtte vele az teraszajtót.”

reddit

3 ,,A világon csak 100 bakelitlemez készült ezzel az albummal, de a postának hála ma sikerült megsemmisíteni az egyiket.”

reddit

4 ,,Úgy tűnik, hogy a pizzás srác parkour-módon, a háztetőkön ugrálva hozta házhoz a pizzámat.”

reddit

5 ,,A papagájom szó szerint minden billentyűt feltépett a laptopomon.”

reddit

6 ,,Első éjszaka az új otthonunkban. Ebből az alkalomból a feleségem úgy döntött, hogy egy műanyag zacskót tesz a vadonatúj, forró tűzhelyünkre.”

reddit

7 Pont a mogyoróba.

Your browser does not support the video element.

Teljes bejegyzés megtekintése:

What do you think?