Amerikai Palacsinta Recept: 5 Tipp a Tökéletes Tésztához!

1 héttel ezelőtt 14

Ez a recept garantáltan puha és extra vastag amerikai palacsintákat eredményez. A tökéletes reggelihez vezető útról szóló teljes cikk a Liked.hu-n olvasható. Az amerikai palacsinta egy klasszikus reggeli étel, ami nem csak finom, de könnyen elkészíthető is, ráadásul rengeteg variációban létezik. A titok a megfelelő alapanyagokban és a tészta állagában rejlik, amitől a palacsinta belül puha és kívül aranybarna lesz. Ne felejtsük el a kedvenc feltéteinket sem, mint a juharszirup, friss gyümölcsök vagy csokoládészósz.

A tökéletes amerikai palacsinta elkészítéséhez fontos, hogy a száraz és nedves hozzávalókat külön-külön keverjük össze, majd óvatosan forgassuk össze a két részt. Ne keverjük túl a tésztát, mert akkor a palacsinták kemények lesznek. A sütéshez használjunk enyhén olajozott serpenyőt vagy palacsintasütőt, és süssük a palacsintákat közepes lángon, amíg buborékok jelennek meg a tetejükön, majd fordítsuk meg és süssük a másik oldalukat is aranybarnára. Tálaljuk azonnal, hogy a palacsinták a legfinomabbak legyenek.

Olvasd el a teljes "A legfinomabb amerikai palacsinta recept" cikket a Liked.hu-n